عاقبت
آزاد
پروردگارا ! بر ما صبر و شکیبایی فرو ریز و ما را ثابت قدم گردان و بر کافران پیروز ساز . (سوره بقره، آیه ۲۵)
امشب سخن ازجان جهان بایدگفت توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفت در شـــــام ولادت دو قــطب عالم تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت . .
میلاد رسول اعظم (ص) بر عالمیان خجسته باد
اینو بدونیم بدترین شرایط زندگی ما میتونه آرزوی یکی دیگه باشه
آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
وقتی تنها شدی باید بدونی که خدا همه رو بیرون کرده ، تا خودت باشی و خودش
اگر کسی به تو لبخند نمی زند علت را در لبان بسته خود جستجو کن شجاعت یعنی : بترس ، بلرز ، ولی یک قدم بردار هر کس ساز خودش را می زند، اما مهم اینه که به هر سازی نر قصیم
بهتره که همیشه رفیق پا برهنه ها باشی ، چون هیچ ریگی به کفش شان نیست . مشکلی که با پول حل شود ، مشکل نیست ، هزینه است. یادت باشه که :
کلام مولا علی (در نهج البلاغه )
* هنگامی که درباره دیگری سخن میگویی ؛ از خداوند بترس.
محال است که پروردگار در شکر را به دل کسی بگشاید ؛ و در وفور نعمت را به رویش ببندد ؛ و غیر ممکن است که خداوند در توبه را بگشاید ؛ و در آمرزش را فرو بندد.
*آنکس که میان خود و پروردگارش ؛ ایمان خویش را پاک گرداند ؛ خداوند مهربان ؛ میان او و کار مردم ؛ سازش و سامان ایجاد می فرماید.
یکی بود یکی نبود. یه روزی روزگاری یه خانواده ی سه نفری بودن. یه پسر کوچولو بود با مادر و پدرش، بعد از یه مدتی خدا یه داداش کوچولوی خوشگل به پسرکوچولوی قصه ی ما میده، بعد از چند روز که از تولد نوزاد گذشت. پسرکوچولو هی به مامان و باباش اصرار میکنه که اونو با نوزاد تنها بذارن. اما مامان و باباش میترسیدن که پسرشون حسودی کنه و یه بلایی سر داداش کوچولوش بیاره.اصرارهای پسرکوچولوی قصه اونقدر زیاد شد که پدر و مادرش تصمیم گرفتن اینکارو بکنن اما در پشت در اتاق مواظبش باشن.
به من میگی قیافه ی خدا چه شکلیه؟
آخه من کم کم داره یادم میره!!!!
برگرفته از وب امیر آقا
سلسله مباحث جلسه خانوادگی 5 مطالبی پیرامون شرح دعای شریف کمیل 5 مطالی یا (تسویف ) حبسنی عن نفعی بعد آمالی و خدعتنی الدنیابغرورها وَنَفْسِى بِخِيَانَتِهَا وَمِطَالِی
« و نفس من به سبب خيانت هايش و نيز امروز و فردا كردنم به من نيرنگ زد » .
مطالی به معنای طول دادن کارها و امروز و فردا کردن است و در واقع همان تسویف است که احادیث و روایات فراونی در مذمت آن آمده است تسویف" به این معنا است که "سوفَ" "سوفَ" کرد ن، یعنی به زودی! به زودی! گفتن
تسویف بیماری خطرناکی است که اغلب مردم به آن مبتلا هستند، ولی از آن بیخبرند. “تسویف” از جمله آفاتی است که مانع انجام اعمال خیر و شایسته می گردد، از این جهت در روایات مورد نکوهش قرار گرفته است. تسویف به معنای تاخیر انداختن کارها، به این امید که بعدا انجام می گیرد. اولین مرحله تسویف، راحت طلبی و تنبلی در مورد کارهای دنیاست که موجب می گردد انسان کارهایش را به تاخیر اندازد. دومین مرحله تسویف سهل انگاری در انجام وظایف و واجبات است.
به حدی این بیماری خطرناک و وحشتناک است که ائمه معصومین: برای اعلام خطر و هشدار انسان در برابر آن از واژه ایّاک استفاده کردهاند.([2]) این واژه در جایی به کار میرود که خطر جدی و نزدیک باشد.
ادامه مطلب ... یک شنبه 16 بهمن 1390برچسب:مطالی, تسویف, امروز و فردا کردن دعای کمیل ,جلسه خانوادگی, :: 10 PM :: نويسنده : محمد منصور
جوک روز دختر یه روز یه دختر دعا می کنه خدایا : من چیزی برای خودم نمی خوام فقط یه داماد خوب و خوشگل نصیب مادرم کن !
یک شنبه 16 بهمن 1390برچسب:, :: 9 PM :: نويسنده : محمد منصور
(مطالبی پیرامون مضامین دعای شریف کمیل ) آرزوهای دور و دراز یا طول امل وَحَبَسَنِى عَنْ نَفْعِى بُعْدُ آمَالِى « و آرزوهاى دور و دراز من مرا از سود بردنم ( از عبادات و خيرات و فيوضات و خدمت به مردم و تحصيل سعادت و خوشبختى ) منع نموده و متوقّف كرده است » . پیش هر چیز باید دانست اسلام با آرزو مخالفتی ندارد و اساسا بدون وجود آرزو و آمال چرخ حرکت زندگی مردم از حرکت باز می ماند و هیچگونه ترقی و پیشرفتی رخ نخواهد داد چنانکه رسول خدا (صلى الله عليه وآله وسلم) فرمود : آرزو براى امت من رحمت است ، اگر آرزو نبود هيچ مادرى فرزندش را شير نمى داد و هيچ كشاورزى درختى نمى كاشت(1) .
ادامه مطلب ...
سلسه مباحث جلسه خانوادگی 3 (مطالبی پیرامون مضامین دعای شریف کمیل ) حبس دعا
امیرالمومنین علی (ع) در دعای کمیل گناهان را دسته بندی کرده است و چنین استفاده می شود که هر گناهی اثر خاصی دارد .آنجا که می فرماید اللهم اغفرلی الذنوب التی تهتک العصم، اللهم اغفرلی الذنوب التنزل النقم، اللهم اغفرلی الذنوب التی تغیر النعم ، اللهم اغفرلی الذنوب التی تنزل البلاء ، اللهم اغفرلی الذنوب التی تحبس الدعا
امـام چهارم (ع) در شرح اللـهم اغفرلی ذنوب التی تحبس الدعا می فرماید گناهانی که دعـا را حبس می کند عبارتند از : بدی نیت ، پلیدی باطن ، نفاق با برادران مومن ، ترک تصدیق و اجابت ایشان ، تاخیر در نمازهای واجب تا آن زمان که وقت آن بگذرد.
روزی عارفی ( ابراهیم ادهم ) از بازار بصره عبور می کند مردم به دور او جمع می شوند و سوال می کنند از ادعونی استجب لکم و اینکه چرا دعایشان مستجاب نمی شود؟ می گوید :به دلیل مردن دلهایتان به ده علت:
1. آن که خدا را شناختید و لی حقش را ادا ننمودید.
2. قرآن را تلاوت کردید ولی به آن عمل نکردید.
3. ادعای محبت پیامبر نمودید ولی بـا اولادش دشمنی کردید .
4. ادعا کردید با شیطان عداوت داریم ولی در عمل با مـوافقید .
5. می گویید علاقه به بهشت داریم اما برای ورود به آن کار نمی کنید .
6. می گویید از جهنم می ترسیم ولی خود را برای آن مهیا ساخته اید .
7. به عیب گوئی مردم مشغولید و از عیوب خود غافل.
8. گفتـید دنیـارادوست نــداریم ولی بــرای آن حرص می زنید .
9. اقرار به مرگ دارید ولی برای آن مهیا نمیشوید .
10.اموات خود را دفن می کنید ولی عبرت نمی گیرید .
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید. وبلاگ من مو ضوع خاصی ندارد ضمن تشکر از دیدار شما عزیز میهمان امیدوارم مطالب وبلاگ مورد توجه و استفاده شما قرار بگیرد و از بیان نظرات خود در راستای بهبود آن دریغ نفرمائید. آخرین مطالب پيوندها
نويسندگان |
||
![]() |